Over ons2023-06-19T10:56:55+00:00

Op Maat Verhuizingen

Op Maat Verhuizingen is vandaag de dag een vertrouwd en bekend gezicht in veel regio’s. Of het nou gaat om een verhuizing in de omgeving van Gorinchem, Leerdam, IJsselstein, Utrecht, Dordrecht, Breda of Rotterdam. Vele generaties zijn al door ons verhuist zowel nationaal als internationaal, van opa en oma tot de achterkleinkinderen allemaal vertrouwen ze op de vakkundige en vriendelijke verhuizers van ons bedrijf.

Waar het begon

Sinds onze start in 2007 hebben wij zelf 3 bedrijfsverhuizingen mogen ervaren door uitbreiding van onze dienstverlening en opslagcapaciteit. Wij kunnen zeggen dat wij nu anno 2016 helemaal op de juiste plaats zitten qua opslag grote. In ons nieuwe opslagpand beschikken wij over ca. 2000m2 geacclimatiseerde opslag en een scala aan verhuismaterialen en verhuismaterieel. Door het blijvend verbeteren van de processen streven wij naar het maximaliseren van onze klant tevredenheid. Zo zijn wij in 2014 ISO 9001 gecertificeerd. Onze klanten weten ons te vinden voor o.a. particuliere verhuizingen (o.a. seniorenverhuizing), zakelijke verhuizingen (bedrijfsverhuizing, kantoorverhuizing of archiefverhuizing) en verhuizingen Overzee.

Door kennis en ervaring hebben wij vaak aan een half woord al genoeg om u goed advies te geven. Samen met onze verhuisadviseur kunt u stap voor stap de plannen en wensen voor uw verhuizing doorspreken, hij zal u aangeven welke diensten wij kunnen leveren en daarbij vrijblijvend een passende verhuisofferte aanbieden.

Wij houden van een directe aanpak dus geen wollige verhalen, te dure folders en kleine lettertjes maar wij berekenen liever op een voor u geschikt moment, aan de hand van een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u thuis de verhuisprijs. Omdat wij werken met een op maat gemaakt overzichtelijke verhuiscalculator kunnen wij u precies laten zien hoe de verhuisofferte kostentechnisch wordt opgebouwd. Door deze open manier van werken worden misverstanden voorkomen omdat alles 1 op 1 met u wordt besproken.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om door ons uw verhuisdozen te laten in- en uitpakken maar ook kunnen wij voor u meubels de- en monteren, zoals uw bed, linnenkast en wandkasten. Heeft u een hangende wandkast en of verlichting te verplaatsen dan is onze handymanservice een echte aanrader!

Maak van uw verhuizing geen zenuwslopende en tijdrovende bezigheid maar kies voor onze deskundigheid en vakmanschap. Samen met onze professionele verhuizers verloopt uw verhuizing voorspoedig en in een ontspannen sfeer.

Degelijk vakmanschap en de ouderwetse vriendelijkheid gaan bij ons verhuisbedrijf hand in hand met een ruime keus aan modern, veilig verhuismateriaal en goed uitgeruste verhuiswagens.

Extra service en flexibiliteit: tussentijdse geacclimatiseerde inboedelopslag

Als uw nieuwe woning niet op tijd wordt opgeleverd of uw bestaande woning sneller is verkocht dan u had verwacht dan bieden wij u hiervoor een flexibele opslag als oplossing: tussentijdse opslag in speciale opslagunits, meubelbakken, storageboxen of garageboxen.

Het grote voordeel van onze werkwijze is dat uw inboedel maar één keer in- en uitgeladen hoeft te worden en hierdoor besparen we tijd en mankracht en het is beter voor uw inboedel. Bovendien maken de stapelbare units op een efficiënte manier gebruik van onze opslagruimte. Ieder opslagunit is voorzien van een uniek registratienummer.

Wij beschikken over een moderne en beveiligde opslagfaciliteit waar ook 24 uur per dag cameratoezicht is, verder hebben wij een up to date brand/beveiligingsplan met de daarbij behorende brandblussers en evacuatieschema’s. Firma Rentokill houd onze opslag en omgeving ongedierte vrij.

Het is bij ons altijd mogelijk om voor de korte termijn opslag (enkele dagen) of lange termijn opslag ( maanden, jaren of permanent) te huren. De opslagkosten voor deze veilige en flexibele oplossing zullen u waarschijnlijk meevallen.

Wat houdt ons bezig?

Verhuistips

Een verhuizing vergt veel voorbereiding en organisatie! Wij willen u daarbij graag helpen met onze verhuistips voor particuliere verhuizingen. Om meteen aan de slag te gaan hebben wij stap voor stap adviezen voor u gedefinieerd die u zullen helpen om uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Bekijk tips

Klusjesman nodig?

Wanneer u gaat verhuizen, komt u tal van klusjes tegen die in uw oude, dan wel nieuwe huis geklaard moeten worden. Deze klusjes kunnen uiteenlopen van het in elkaar zetten van een tv-meubel tot het sausen van wanden. Dankzij de formule die Op Maat Verhuizingen hanteert, regelt u al deze klussen handig met onze uitgebreide Handymanservice. Op deze wijze is verhuizen ‘Op Maat’ echt mogelijk!

Naar service

Referenties

Onze verhuizing is perfect verlopen. Zeer gemotiveerd en vriendelijk. Er is heel zorgvuldig met onze spullen omgegaan. Kortom een aanrader

- Roy Dekker

Een topteam dat professioneel werkt en bestaat uit betrokken en sociale verhuizers. Dik tevreden, bedankt!

- Joost van Kooten

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl

Titel