Referenties

Op Maat Verhuizingen is vandaag de dag een vertrouwd en bekend gezicht in veel regio’s. Of het nou gaat om een verhuizing in de omgeving van Gorinchem, Utrecht, Dordrecht, Breda of Rotterdam. Vele generaties zijn al door ons verhuist zowel nationaal als internationaal, van opa en oma tot de achterkleinkinderen allemaal vertrouwen ze op de vakkundige en vriendelijke verhuizers van ons bedrijf.

Een verhuisreferentie / beoordeling is een meetinstrument. Het is voor ons hardwerkende verhuisteam ‘super fijn’ om terug te lezen hoe goed de verhuisdag is bevallen. Soms kan een referentie wat aandachtspunten aangeven dit geeft ons dan ook de mogelijkheid om onze dienstverlening blijvend te verbeteren.

B Sengers
B Sengers
08:00 23 Nov 21
Volgens afspraak en goed personeel
Yvette Verkuil
Yvette Verkuil
21:04 11 May 21
Wij zijn tevreden over de verhuizing die we achter de rug hebben via Op Maat. De medewerkers kwamen professioneel over, werkten hard. Er leek onderling een goede sfeer. Op dag dat allle spullen in de nieuwe woning werden gezet leek er wat haast te zijn. Mogelijk dat er hierdoor enkele beschadigingen zijn opgetreden. Deze zijn wel naar tevredenheid opgelost.
Merie Surentu
Merie Surentu
05:41 07 Oct 20
Soepele verhuizing, vakmensen.
P Bremen
P Bremen
07:05 08 Sep 20
Zeer slechte communicatie. Komen afspraken niet na!
joyce van bunderen
joyce van bunderen
09:33 11 May 20
Verhuizing prima en snel verlopen. Keurig met onze spullen om gegaan. Leuk en gezellig personeel. Zelfs nog extra fietsen verhuist zonder dit was aangegeven door ons. Was allemaal geen probleem. Drinken graag koffie wat ze natuurlijk dubbel en dwars verdienen met al dat gesjouw. Spullen werden netjes op de plaats gezet waar wij ze wilden hebben.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Contactformulier

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze verhuis diensten?
Vul het contactformulier in, bel of mail. We staan voor u klaar!