Self Storage

Wanneer u gaat verhuizen kan het gebeuren dat er een bepaalde periode overbrugd moet worden door middel van inboedel opslag. Misschien heeft u uw oude woning reeds verkocht en moet u vertrekken, maar is uw nieuwe woning nog niet klaar. Dit kan een vervelende situatie zijn, maar Op Maat Verhuizingen biedt u de mogelijkheid om (tijdelijk) uw spullen veilig op te slaan. Dit kan voor een korte opslagperiode afgesproken worden, maar u kunt uw goederen zelfs voor langere opslagperiode bij Op Maat Verhuizingen veilig herbergen.

Voorbereiding

Belangrijk bij een opslagoverbruggingsperiode is de voorbereiding. Wat heeft u nog nodig in de tussentijd en wat kan er allemaal de opslag in. Hierbij kunt u onder andere denken aan het wisselen van de seizoenen waardoor het handig kan zijn extra kleding bij u te houden. Onder een goede opslag voorbereiding wordt ook verstaan het goed inpakken en uitzoeken van uw inboedel. Op Maat Verhuizingen zorgt ervoor dat al uw (grote) meubelstukken vakkundig worden verpakt voordat deze de geacclimatiseerde opslag ingaan.

Zorg ervoor dat uw spullen goed verzekert zijn tijdens de opslagoverbruggingsperiode. Veelal is de stalling van inboedel op een 2e adres gratis meeverzekert op uw huidige verzekeringspolis. Vraag dit ten alle tijden na bij uw verzekeraar en zorg ervoor dat u een kopie ontvangt van uw verzekeraar waarin staat dat uw spullen verzekert zijn op het adres van het verhuisbedrijf Op Maat Verhuizingen. Mocht uw verzekeraar dit niet gratis meeverzekeren bieden wij u graag een passende opslag verzekering aan. De eerste maand opslag is bij ons gratis meeverzekert via het Garantiecertificaat wat u afsluit bij uw verhuizing.

Op Maat Verhuizingen biedt u de volgende opslagmogelijkheden:

Geacclimatiseerde opslag

Op Maat Verhuizen beschikt over 2000 m2 (eigen) opslagruimte. Onze opslagruimte is beveiligd en geacclimatiseerd in 1 pand waar ook ons kantoor gevestigd is. In onze meubelopslag worden uw bezittingen opgeslagen in houten opslagkisten of stalen zee of bdf afzetcontainers. Bij een geringe hoeveelheid opslag denk bijvoorbeeld aan pallet opslag worden u goederen in van onze genummerde stellingen geplaatst. Als u tussentijds bij uw opgeslagen bezittingen wilt komen is dit mogelijk op afspraak. De opslagcontainer / opslagunit zal dan op een afgesproken tijdstip voor u worden klaargezet.

Korte termijn opslag

Gaat u bijvoorbeeld in het weekend uw woonkamer sauzen of een nieuwe vloer leggen is het mogelijk uw inboedel voor korte tijd op te slaan. Dit kan bijvoorbeeld door middel van container opslag bij u voor de deur. Op Maat Verhuizingen beschikt over diverse waterdichte afzet laadbakken waarin u uw inboedel goed stallen voor een korte opslagperiode. In deze vorm van opslag is een en ander wel weersafhankelijk. Wij adviseren u graag in de voor u beste opslagmogelijkheid en kunnen u voorzien van alle benodigde verhuis en opslagmaterialen om uw opslag zo goed mogelijk te verzorgen. Bij Op Maat Verhuizingen heeft u de keuze uit vele services. Bent u nieuwsgierig wat Op Maat Verhuizingen in uw opslagbehoefte kan betekenen. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op indien u hierover nader wenst te worden geïnformeerd. Wij vertellen u graag meer over onze geacclimatiseerde opslag en de wijze hoe uw spullen het beste kunnen worden opgeslagen.U bent welkom om op afspraak onze opslag te bezichtigen. Wij geven u graag een rondleiding!

Telefonisch kunt u ons bereiken op 0183 – 56 50 95 of per mail op info@opmaatverhuizingen.nl. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze verhuis diensten?
Vul het contactformulier in, bel of mail. We staan voor u klaar!