Verhuizing particulier

Betrekt u binnenkort een nieuwe woning en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel? Op Maat verhuizingen staat graag voor u klaar om uw verhuisproces van A tot Z voor u te verzorgen.

Wat u mag verwachten bij een particuliere verhuizing

Of u nu groter of kleiner gaat wonen. Verhuist van of naar een appartement, eengezinswoning, woonboot of villa. Wij verzorgen alle soorten verhuizingen dus ook als het gaat om een gedeeltelijke verhuizing van alleen de grote stukken of een complete verhuizing met het inpakken van uw inboedel erbij dan is dit bij ons in goede handen. Wij verzorgen particuliere verhuizingen door héél Nederland.

  • Gratis verhuisadvies “Op Maat”

  • Uw inboedel verzekerd tot een bedrag van € 100.000,- .

  • Een vrijblijvend inventarisatiebezoek voor het berekenen van de omvang van uw verhuizing

  • Wij maken gratis een passende verhuisofferte, duurt ca. 20 tot 30 minuten tijdens ons bezoek

  • Gratis gebruik van diverse verhuisproducten als verhuisdozen, inpakpapier en stikkers al vanaf een standaard verhuizing

  • Vakkundige ervaren verhuizers op uw verhuisdag welke betrouwbaar, gediplomeerd, hardwerkend, meedenkend en vriendelijk zijn

  • Goedgekeurd verhuismateriaal als verhuissteigers, verhuisliften, luchtgeveerde verhuiswagens voorzien van laadklep

  • Gunstige prijs / kwaliteit verhouding en een prettige werksfeer

Offerte aanvragen

Verhuistips

Een verhuizing vergt veel voorbereiding en organisatie! Wij willen u daarbij graag helpen met onze verhuistips voor particuliere verhuizingen. Om meteen aan de slag te gaan hebben wij stap voor stap adviezen voor u gedefinieerd die u zullen helpen om uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Bekijk tips

Klusjesman nodig?

Wanneer u gaat verhuizen, komt u tal van klusjes tegen die in uw oude, dan wel nieuwe huis geklaard moeten worden. Deze klusjes kunnen uiteenlopen van het in elkaar zetten van een tv-meubel tot het sausen van wanden. Dankzij de formule die Op Maat Verhuizingen hanteert, regelt u al deze klussen handig met onze uitgebreide Handymanservice. Op deze wijze is verhuizen ‘Op Maat’ echt mogelijk!

Naar service

Bekijk ook

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing zorgen wij ervoor dat uw nieuwe huis woonklaar is aan het eind van de verhuisdag.

Lees verder

Internationaal verhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in overzeese verhuizingen naar alle uithoeken van de wereld.

Lees verder

Woningontruiming

Wij bieden een totaal oplossing voor het opruimen en of bezemschoon opleveren van woningen en inboedels na overlijden, emigratie, faillissement en of verhuizing.

Lees verder

Verhuismaterialen

Verhuisdozen, schilderijenboxen, inpakpapier, verhuistape, matrashoezen, sealfolie, noppenfolie en meer kunt u online bij ons bestellen.

Naar webwinkel

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl