Woningontruiming

Op Maat Verhuizingen biedt u een totaal oplossing voor het opruimen, ontruimen en of bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden, en inboedels na overlijden, emigratie, faillissement en of verhuizing.

Huis bezem schoon opleveren (HBS)

Of het nu gaat om het bezem schoon opleveren van een eengezinswoning, appartement, kantoorpand of woonboot u kunt bij ons terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is het goed om te weten dat wij ruime ervaring hebben om in te schatten wat er bij een woning ontruiming komt kijken. Zo verzorgen wij in overleg met u ervoor dat de bruikbare spullen op een door u aangegeven bestemming worden gebracht. Ook kunnen wij u enkele goede doelen adviseren in geval van overtollige huisraad waarvan u afstand wil doen. Op die manier worden ook de daadwerkelijke afvoer/recyclingskosten gereduceerd. Bij iedere afvoer die wij verzorgen ontvangen wij een weegbon zodat wij u ook kunnen aantonen dat de afvoer milieu vriendelijk gerecycled wordt.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u voor een bepaalde tijd een ruimte leeg moet opleveren i.v.m. (ver)huur of hypotheek. Doordat wij goed luisteren naar uw wensen is het voor ons mogelijk een gedegen planning te maken wat er voor zorgt dat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij berekenen voor u één passende offerte prijs, géén kosten achteraf. Dat is efficiënt ontruimen, planmatig, milieubewust en niks overbodig.

Wat u mag verwachten bij een particuliere verhuizing

  • Advies en begeleiding bij uw woningontruiming / huis bezem schoon opleveren

  • Wellicht wilt u meubels behouden, opslaan of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt zodat u en wij weten waar we aan toe zijn en u verder niet hoeft om te kijken naar het leeg ruimen.

  • Wensen of vragen met betrekking tot uw woningontruiming

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel deze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed vrijblijvend advies geven. Uw wensen staan hierbij centraal! Ook voor mensen die in het buitenland verblijven of met spoed zijn verhuist en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten ontruimen en/of opruimen zijn wij een betrouwbare partner.

Voor het afvoeren van uw meubelstukken, inventaris, complete inboedel of oude voorraden maken wij onder andere gebruik van diverse milieustraten en recyclebedrijven. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van een zogeheten vernietigingsdocument. Het vernietigingsdocument wordt vaak gebruikt inzake oude archieven. Wilt u een vrijblijvende ‘HBS’ offerte op maat of enkel wat praktische verhuistips neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Verhuistips

Een verhuizing vergt veel voorbereiding en organisatie! Wij willen u daarbij graag helpen met onze verhuistips voor particuliere verhuizingen. Om meteen aan de slag te gaan hebben wij stap voor stap adviezen voor u gedefinieerd die u zullen helpen om uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Bekijk tips

Klusjesman nodig?

Wanneer u gaat verhuizen, komt u tal van klusjes tegen die in uw oude, dan wel nieuwe huis geklaard moeten worden. Deze klusjes kunnen uiteenlopen van het in elkaar zetten van een tv-meubel tot het sausen van wanden. Dankzij de formule die Op Maat Verhuizingen hanteert, regelt u al deze klussen handig met onze uitgebreide Handymanservice. Op deze wijze is verhuizen ‘Op Maat’ echt mogelijk!

Naar service

Bekijk ook

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing zorgen wij ervoor dat uw nieuwe huis woonklaar is aan het eind van de verhuisdag.

Lees verder

Internationaal verhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in overzeese verhuizingen naar alle uithoeken van de wereld.

Lees verder

Woningontruiming

Wij bieden een totaal oplossing voor het opruimen en of bezemschoon opleveren van woningen en inboedels na overlijden, emigratie, faillissement en of verhuizing.

Lees verder

Verhuismaterialen

Verhuisdozen, schilderijenboxen, inpakpapier, verhuistape, matrashoezen, sealfolie, noppenfolie en meer kunt u online bij ons bestellen.

Naar webwinkel

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl