Internationaal verhuizen

Op Maat Verhuizingen verzorgt intercontinentale verhuizingen naar o.a. Amerika, Suriname en de Nederlandse Antillen. Ook voor andere landen bent u bij Op Maat Verhuizingen aan het juiste adres. Onlangs hebben wij nog verhuizingen verzorgt naar Canada, Frankrijk, Italie en Thailand. Voorwaarden voor intercontinentale verhuizingen verzorgd door Op Maat Verhuizingen worden op eenvoudig verzoek toegezonden.

Transport per schip

Voor een verhuizing tussen twee continenten maakt Op Maat Verhuizingen gebruik van stalen zeecontainers.

De goederen kunnen door u zelf of door onze ervaren verhuizers in de container worden geladen. Ook voor de demontage van grote meubelen kunt u een beroep doen op de handymandiensten van Op Maat Verhuizingen. Onze handymannen demonteren dagelijks allerlei soorten kasten en meubels, hierdoor is er heel veel de- en montage kennis aanwezig.

Omdat er veel mogelijkheden zijn om uw internationale verhuizing samen te stellen, vernemen wij graag eerst uw verhuiswensen. Op basis hiervan, maken wij u een offerte, verhuisvoorstel en planning, die geheel op maat van uw behoeften zijn opgesteld.

Zeewaardig verpakken (Export pakken)

Om verhuizingen over zee goed te laten verlopen, moet in eerste instantie alles goed, vakkundig en zeewaardig verpakt worden, vooraleer de goederen in de container kunnen geladen worden.

Mogelijkheden binnen uw verhuisproces

Een verhuizing bestaat globaal gesproken uit:

  • Inpakken,
  • Laden,
  • Transport,
  • Lossen,
  • Uitpakken.

Bij een overzeese verhuizing is dat niet anders, maar toch zijn er enkele extra punten waar u aandachtig voor moet zijn.

Inpakken en laden

Omdat de lading behoorlijk kan bewegen tijdens het laden en/of lossen van de schepen in de havens, is het erg belangrijk dat uw inboedel zeer vakkundig wordt verpakt. Wij spreken hier over zeewaardig verpakken oftwel export pakken.

Voorafgaand aan uw verhuizing worden de kleine goederen in dozen en kleding in garderobeboxen gedaan. Kostbare goederen zoals schilderijen of antiek worden door Op Maat Verhuizingen op vakkundige wijze verpakt. Inpakken vergt enige voorbereiding wij adviseren indien u zelf gaat verpakken hier niet tot op het laatste moment mee te wachten. Neem er uw tijd voor of schakel de exportpakkers van Op Maat Verhuizingen in.

Op Maat Verhuizingen zal de inboedel op de aangegeven datum in de verhuiswagen of zeecontainer laden. Bij het laden is het van cruciaal belang dat de goederen goed gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan. Op Maat Verhuizingen zorgt in overleg met u voor een gedetailleerde inventarislijst en zal uw goederen merken met duidelijke, opvallende registratie nummers.

Transport
Met een luchtgeveerde verhuiswagen worden de goederen vervolgens verzameld bij een opslaglocatie van Op Maat Verhuizingen.
Mocht tussentijdse opslag noodzakelijk zijn, dan worden uw goederen veilig in ons opslagpand geplaatst. Onze opslag is geacclimatiseerd, droog en schoon en is 24 uur per dag d.m.v. camera’s beveiligd.

Lossen en uitpakken

Wanneer uw goederen veilig en beschermd het inpakken, transport en laden hebben doorstaan, is een volgend aandachtspunt het lossen.

Het lossen van uw goederen in het land van bestemming kan via onzelf , of een partner verhuizer ter plaatse (welke door Op Maat Verhuizingen is geselecteerd). Op Maat Verhuizingen informeert deze lokale verhuisdienst, zodat die helemaal op de hoogte is van uw wensen en behoeften en alle ins and outs weet van uw verhuizing. Deze (partner) verhuizer haalt uw container vanaf haven en zorgt voor aflevering op uw nieuwe adres. Op basis van de samengestelde inventarislijsten worden uw goederen gecheckt.

Uitpakken
Bij het lossen van uw goederen worden de meubels in de juiste ruimte neergezet. Het uitpakken wordt meestal door de eigenaar gedaan. Het voordeel van zelf uitpakken is dat alles in 1x op de juiste plaats staat. Indien u wenst uit te laten pakken dan kunt u, of wij voor u, een beroep doen op de lokale verhuisdienst.
Ook montage van de gedemonteerde meubelen kan door de partner verhuizer verzorgd worden.

Heeft u vragen over een geplande overzeese /internationale verhuizing vult u dan ons contactformulier in.

Bekijk ook

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing zorgen wij ervoor dat uw nieuwe huis woonklaar is aan het eind van de verhuisdag.

Lees verder

Internationaal verhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in overzeese verhuizingen naar alle uithoeken van de wereld.

Lees verder

Woningontruiming

Wij bieden een totaal oplossing voor het opruimen en of bezemschoon opleveren van woningen en inboedels na overlijden, emigratie, faillissement en of verhuizing.

Lees verder

Verhuismaterialen

Verhuisdozen, schilderijenboxen, inpakpapier, verhuistape, matrashoezen, sealfolie, noppenfolie en meer kunt u online bij ons bestellen.

Naar webwinkel

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl