Seniorenverhuizing

Wij zijn gespecialiseerd in het zorgeloos verhuizen van ouderen (senioren), hulpbehoevenden, mindervalide en gehandicapten. Wij onderscheiden ons door een prettige en adviesgevende manier van werken. Wij kunnen u echt met van alles helpen en denken graag met u mee. Uw wens is onze leidraad en staat ten alle tijden centraal! Ons streven is u zo min mogelijk van de verhuizing en bijkomende werkzaamheden te laten ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij werken alle mogelijkheden netjes voor u uit in een overzichtelijke verhuisofferte. Hierna kunt u op uw gemak kiezen wat u wenst uit te laten voeren door de gespecialiseerde verhuizers van Op Maat Verhuizingen. Dit kan een verhuizing zijn van alleen de grote stukken of een compleet verzorgde verhuizing met het volledig in- en uitpakken van uw inboedel.  Zo kunnen wij u ook al vooraf uw verhuizing helpen en assisteren bij de selectie en het in- en verpakken van uw te verhuizen bezittingen. Uw oude woning kunnen wij compleet schoon opleveren conform de eisen van de woningbouw en of verhuurder. Klik hier voor meer informatie over de oude woning bezemschoon opleveren.

Na uw verhuizing naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis, hangen de schilderijen en foto’s weer netjes aan de muur, is de televisie en radio aangesloten en geprogrammeerd, zijn uw kasten zo goed als mogelijk identiek ingericht, staan de planten in de vensterbank en is het bed weer netjes opgemaakt.

Wat u mag verwachten bij een particuliere verhuizing

Op Maat Verhuizingen verzorgt al jaren seniorenverhuizingen voor o.a. Rivas, Kleurrijk wonen, Mee, Syndion en Stichting Ouderen tellen mee. Hiernaast krijgen wij ook veel directe aanvragen die rechtstreeks vanuit de familie wordt gedaan voor de verhuizing van een vader, moeder, oom en/of tante. Door ons netwerk en ervaring omtrent woninginrichting kunnen wij u ook voorafgaand uw verhuizing helpen met de stoffering van uw nieuwe woning.

 • Selecteren en markeren (stickeren) van uw te verhuizen goederen

 • Schematisch inrichten van uw nieuwe woning (spiegelen)

 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen

 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen

 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten

 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex

 • Uitpakken en inrichten als in de oude thuissituatie

 • Het woonklaar maken van uw nieuwe woning

 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten

 • Als u wenst advies en uitvoering omtrent stofferen en woonklaar maken van de nieuwe woning

 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij (conform aftekenen lijst met de daarin door hun gestelde eisen)

Offerte aanvragen

Verhuistips

Een verhuizing vergt veel voorbereiding en organisatie! Wij willen u daarbij graag helpen met onze verhuistips voor particuliere verhuizingen. Om meteen aan de slag te gaan hebben wij stap voor stap adviezen voor u gedefinieerd die u zullen helpen om uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Bekijk tips

Klusjesman nodig?

Wanneer u gaat verhuizen, komt u tal van klusjes tegen die in uw oude, dan wel nieuwe huis geklaard moeten worden. Deze klusjes kunnen uiteenlopen van het in elkaar zetten van een tv-meubel tot het sausen van wanden. Dankzij de formule die Op Maat Verhuizingen hanteert, regelt u al deze klussen handig met onze uitgebreide Handymanservice. Op deze wijze is verhuizen ‘Op Maat’ echt mogelijk!

Naar service

Bekijk ook

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing zorgen wij ervoor dat uw nieuwe huis woonklaar is aan het eind van de verhuisdag.

Lees verder

Internationaal verhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in overzeese verhuizingen naar alle uithoeken van de wereld.

Lees verder

Woningontruiming

Wij bieden een totaal oplossing voor het opruimen en of bezemschoon opleveren van woningen en inboedels na overlijden, emigratie, faillissement en of verhuizing.

Lees verder

Verhuismaterialen

Verhuisdozen, schilderijenboxen, inpakpapier, verhuistape, matrashoezen, sealfolie, noppenfolie en meer kunt u online bij ons bestellen.

Naar webwinkel

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl