Bedrijven

Wilt u binnenkort met uw bedrijf verhuizen? Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuispartner om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen? Zoek dan niet verder want Op Maat Verhuizingen beschikt over alle benodigde know-how.

Kantoorverhuizing

Een bedrijf kan niet zomaar haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Om zowel de verhuizing efficiënt en soepel te laten verlopen als uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven, stellen wij een gedegen verhuisplan samen met u op.

Lees verder

ICT verhuizing

Is er intern niet genoeg personeel aanwezig om pc’s en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten? Na de fysieke verhuizing zorgen onze ICT-medewerkers voor een efficiënte aansluiting.

Lees verder

Industriële verhuizing

Wij hebben verschillende heftrucks en andere hulpmiddelen voor een complete industriële verhuizing. Gespecialiseerd in het verplaatsen van zware machines waar speciaal transport aan te pas moet komen.

Lees verder

Verhuismaterialen

Verhuisdozen, Garderobeboxen, Schilderijenboxen, Inpakpapier, Verhuistape, Matrashoezen, Sealfolie, Verhuisdekens, Noppenfolie en overige verhuismaterialen als verhuisstikkers kunt u gemakkelijk online bestellen.

Naar webwinkel

Samen zorgen we voor een soepel verlopende bedrijfsverhuizing!

U kunt uw bedrijf niet zo maar even sluiten om rustig te gaan verhuizen. ‘Time is money’. Een gedegen voorbereiding en een goed plan van aanpak zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk doorloopt voor – tijdens – en direct na uw verhuizing.

Op Maat Verhuizingen komt graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatieafspraak. Op die manier kunnen wij aan u een offerte ‘Op Maat’ uitbrengen, waarna wij in een nauwgezette voorbereiding met u samen uw eisen en wensen vertalen naar een gedegen verhuisplan. Een plan van aanpak.

Volgens een zogeheten vooraf opgestelde verhuisplanning, zal Op Maat Verhuizingen uw bedrijfsverhuizing verzorgen. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van alle individuele belanghebbenden binnen uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u méér weten over een kantoorverhuizing, interne verhuizing, archiefverhuizing of over de ICT verhuisdiensten van Op Maat Verhuizingen, bel voor (extra) informatie of een vrijblijvende inventarisatieafspraak.

Contact opnemen

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl