Industriële verhuizing

Een industriele verhuizing uitvoeren in de regio Gorinchem-Rotterdam-Dordrecht-Breda en Utrecht. Of aan uw verhuizing nu kranen, speciaal transport, machinetransporteurs of verhuisspecialisten te pas moeten komen, Op Maat Verhuizingen kan u alle gewenste verhuis en transport specialisten aanbieden in één geïntegreerde oplossing. Dit geldt ook voor montage en demontage!

Op Maat Verhuizingen is de betrouwbare verhuispartner voor industriële verhuizingen, ICT verhuizingen, archiefverhuizingen, kantoorverhuizingen en bedrijfsverhuizingen binnen en buiten de regio’s: Gorinchem-Dordrecht-Rotterdam-Breda en Utrecht.

Heeft u vragen over uw aankomende industriële verhuizing dan kunt ons bereiken op 0183 – 56 50 95 / 06 24 66 01 81 of per mail op info@opmaatverhuizingen.nl.

Bekijk ook

Kantoorverhuizing

Een bedrijf kan niet zomaar haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Om zowel de verhuizing efficiënt en soepel te laten verlopen als uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven, stellen wij een gedegen verhuisplan samen met u op.

Lees verder

ICT verhuizing

Is er intern niet genoeg personeel aanwezig om pc’s en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten? Na de fysieke verhuizing zorgen onze ICT-medewerkers voor een efficiënte aansluiting.

Lees verder

Industriële verhuizing

Wij hebben verschillende heftrucks en andere hulpmiddelen voor een complete industriële verhuizing. Gespecialiseerd in het verplaatsen van zware machines waar speciaal transport aan te pas moet komen.

Lees verder

Verhuismaterialen

Verhuisdozen, Garderobeboxen, Schilderijenboxen, Inpakpapier, Verhuistape, Matrashoezen, Sealfolie, Verhuisdekens, Noppenfolie en overige verhuismaterialen als verhuisstikkers kunt u gemakkelijk online bestellen.

Naar webwinkel

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl