Kantoorverhuizing

Om zowel de verhuizing efficiënt en soepel te laten verlopen als uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven, stelt Op Maat Verhuizingen graag een gedegen verhuisplan samen met u op. We hebben een checklist bedrijfsverhuizing opgesteld, die u helpt om het overzicht te behouden tussen alle to-do’s die u en uw bedrijf te wachten staan.

Interne verhuizing
Reorganisaties en herstructureringen van bepaalde bedrijfsprocessen gaan vaak gepaard met interne verschuivingen en verplaatsingen van diverse divisies of afdelingen binnen uw bedrijf. Op Maat Verhuizingen beschikt over de benodigde verhuiskennis én middelen om uw interne verhuizing vlot te laten verlopen.

Offerte aanvragen

Archief verhuizing

Het verhuizen van een archief is precisiewerk. Archiefstellingen moeten worden gedemonteerd en weer gemonteerd. Naast het overbrengen van het archief naar een nieuwe locatie, moet er worden ingepakt, gecodeerd en uitgepakt.

Op Maat Verhuizingen beschikt over de juiste materialen voor het vakkundig verpakken en verhuizen van uw archief. Het eventueel te veel aan archief kan (of moet misschien omwille van ruimtebesparing) elders worden opgeslagen. Op Maat Verhuizingen beschikt over 700m2 geacclimatiseerde en beveiligde opslag en kan u hiermee goed van dienst zijn

Oud archief, dat is achterhaald en niet meer voor de belastingdienst bewaard moet worden, moet u professioneel (laten) vernietigen. Ook hiervoor kunt u op Op Maat Verhuizingen rekenen. U ontvangt na de vernietiging ook een Certificaat als bewijs van de vernietiging.

Om alles omtrent uw archief verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, vindt u hier een checklist met aandachtspunten voor uw archiefverhuizing.

Bekijk ook

Kantoorverhuizing

Een bedrijf kan niet zomaar haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Om zowel de verhuizing efficiënt en soepel te laten verlopen als uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven, stellen wij een gedegen verhuisplan samen met u op.

Lees verder

ICT verhuizing

Is er intern niet genoeg personeel aanwezig om pc’s en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten? Na de fysieke verhuizing zorgen onze ICT-medewerkers voor een efficiënte aansluiting.

Lees verder

Industriële verhuizing

Wij hebben verschillende heftrucks en andere hulpmiddelen voor een complete industriële verhuizing. Gespecialiseerd in het verplaatsen van zware machines waar speciaal transport aan te pas moet komen.

Lees verder

Verhuismaterialen

Verhuisdozen, Garderobeboxen, Schilderijenboxen, Inpakpapier, Verhuistape, Matrashoezen, Sealfolie, Verhuisdekens, Noppenfolie en overige verhuismaterialen als verhuisstikkers kunt u gemakkelijk online bestellen.

Naar webwinkel

Laat u terugbellen

Heeft u vragen? Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bekijk hier onze contactgegevens of stuur een e-mail naar info@opmaatverhuizingen.nl