Waar het begon

Sinds onze start in 2007 hebben wij zelf 3 bedrijfsverhuizingen mogen ervaren door uitbreiding van onze dienstverlening en opslagcapaciteit. Wij kunnen zeggen dat wij nu anno 2016 helemaal op de juiste plaats zitten qua opslag grote. In ons nieuwe opslagpand beschikken wij over ca. 2000m2 geacclimatiseerde opslag en een scala aan verhuismaterialen en verhuismaterieel. Door het blijvend verbeteren van de processen streven wij naar het maximaliseren van onze klant tevredenheid. Zo zijn wij in 2014 ISO 9001 gecertificeerd. Onze klanten weten ons te vinden voor o.a. particuliere verhuizingen (o.a. seniorenverhuizing), zakelijke verhuizingen (bedrijfsverhuizing, kantoorverhuizing of archiefverhuizing) en verhuizingen Overzee.

Door kennis en ervaring hebben wij vaak aan een half woord al genoeg om u goed advies te geven. Samen met onze verhuisadviseur kunt u stap voor stap de plannen en wensen voor uw verhuizing doorspreken, hij zal u aangeven welke diensten wij kunnen leveren en daarbij vrijblijvend een passende verhuisofferte aanbieden.

Wij houden van een directe aanpak dus geen wollige verhalen, te dure folders en kleine lettertjes maar wij berekenen liever op een voor u geschikt moment, aan de hand van een vrijblijvend inventarisatiebezoek bij u thuis de verhuisprijs. Omdat wij werken met een op maat gemaakt overzichtelijke verhuiscalculator kunnen wij u precies laten zien hoe de verhuisofferte kostentechnisch wordt opgebouwd. Door deze open manier van werken worden misverstanden voorkomen omdat alles 1 op 1 met u wordt besproken.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om door ons uw verhuisdozen te laten in- en uitpakken maar ook kunnen wij voor u meubels de- en monteren, zoals uw bed, linnenkast en wandkasten. Heeft u een hangende wandkast en of verlichting te verplaatsen dan is onze handymanservice een echte aanrader!

Maak van uw verhuizing geen zenuwslopende en tijdrovende bezigheid maar kies voor onze deskundigheid en vakmanschap. Samen met onze professionele verhuizers verloopt uw verhuizing voorspoedig en in een ontspannen sfeer.

Degelijk vakmanschap en de ouderwetse vriendelijkheid gaan bij ons verhuisbedrijf hand in hand met een ruime keus aan modern, veilig verhuismateriaal en goed uitgeruste verhuiswagens.

 

Op Maat Verhuizingen & Transport

Schelluinsestraat 30A

4203 NM Gorinchem

info@opmaatverhuizngen.nl