Opslag en Selfstorage

Op Maat Verhuizingen biedt hoogwaardige opslag- en selfstorage oplossingen aan voor zowel korte als lange termijn. Of je nu tijdelijke opslag nodig hebt tijdens een overgangsperiode of een langdurige opslagoptie zoekt, wij hebben de perfecte oplossingen voor jouw behoeften.

Voor situaties waarin je tijdelijke opslagruimte nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of renovatie, bieden wij veilige en handige opslagfaciliteiten. Jouw bezittingen worden zorgvuldig opgeslagen in onze beveiligde opslagruimtes, toegankelijk wanneer jij ze nodig hebt.

Laten ophalen en bezorgen

Heeft u een kleine hoeveelheid voor onze opslag dat laten we u natuurlijk niet teveel betalen door een grote meubelbak te gebruiken maar in de efficiënte opslagunits, heeft u een grotere inboedel dan is mogelijk een afzetbak voor u het voordeligst. Wat u ook nodig heeft.. wij hebben het in huis. Ook wordt bij ons alle opslag bij u voor de deur direct geplaatst in de nodige meubelbak of opslagunits, dat betekend dat net als met een gewone verhuizing er maar 1 keer geladen wordt en 1 keer gelost bij uw nieuwe woning zodra u hier klaar voor bent.

Mocht het nodig zijn dat u bij de spullen moet, dan kan dit altijd op afspraak. Dit kost u niets extra. neemt u hiervoor wel altijd uw legitimatie mee want wij laten uiteraard geen onbevoegden in onze opslag. Uw inboedel wordt ook hierbij uiteraard allemaal inpandig beschermd en ingepakt om schades te voorkomen.

Self-Storage

Wilt u meer informatie omtrent een verhuizing in combinatie met opslag in onze beveiligde en geacclimatiseerde loods? Maak dan nu een afspraak met één van onze ervaren Verhuisadviseurs.

Telefonisch kunt u ons bereiken op 0183 – 56 50 95 of per mail op info@opmaatverhuizingen.nl. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Veelgestelde Vragen

Welke soorten opslagruimte biedt Op Maat Verhuizingen aan?

Op Maat Verhuizingen biedt zowel tijdelijke opslag als langetermijnopslag voor verschillende behoeften van klanten.

Hoe kunnen klanten contact opnemen voor een op maat gemaakte verhuizingsofferte?

Klanten kunnen contact opnemen via telefoon, website, aanvraagformulier of e-mail voor een gepersonaliseerde verhuisofferte.