Internationale Verhuizingen met Op Maat Verhuizingen

Op Maat Verhuizingen is uw betrouwbare partner voor zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij begrijpen dat verhuizen naar het buitenland een grote stap is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om uw verhuizing soepel en stressvrij te laten verlopen.

Wij bieden internationale verhuizingen naar verschillende landen, waaronder bestemmingen in Europa en Amerika. Ons deskundig team zorgt ervoor dat uw verhuizing efficiƫnt en professioneel wordt uitgevoerd, ongeacht de afstand.

Transport per schip

Voor een verhuizing tussen twee continenten maakt Op Maat Verhuizingen gebruik van stalen zeecontainers.

De goederen kunnen door u zelf of door onze ervaren verhuizers in de container worden geladen. Ook voor de demontage van grote meubelen kunt u een beroep doen op de handymandiensten van Op Maat Verhuizingen. Onze handymannen demonteren dagelijks allerlei soorten kasten en meubels, hierdoor is er heel veel de- en montage kennis aanwezig.

Omdat er veel mogelijkheden zijn om uw internationale verhuizing samen te stellen, vernemen wij graag eerst uw verhuiswensen. Op basis hiervan, maken wij u een offerte, verhuisvoorstel en planning, die geheel op maat van uw behoeften zijn opgesteld.

Zeewaardig verpakken 

Om verhuizingen over zee goed te laten verlopen, moet in eerste instantie alles goed, vakkundig en zeewaardig verpakt worden, vooraleer de goederen in de container kunnen geladen worden.

Mogelijkheden binnen uw verhuisproces

Een verhuizing bestaat globaal gesproken uit:

  • Inpakken,
  • Laden,
  • Transport,
  • Lossen,
  • Uitpakken.

Bij een overzeese verhuizing is dat niet anders, maar toch zijn er enkele extra punten waar u aandachtig voor moet zijn.

 

Lossen en uitpakken

Wanneer uw goederen veilig en beschermd het inpakken, transport en laden hebben doorstaan, is een volgend aandachtspunt het lossen.

Het lossen van uw goederen in het land van bestemming kan via onzelf , of een partner verhuizer ter plaatse (welke door Op Maat Verhuizingen is geselecteerd). Op Maat Verhuizingen informeert deze lokale verhuisdienst, zodat die helemaal op de hoogte is van uw wensen en behoeften en alle ins and outs weet van uw verhuizing. Deze (partner) verhuizer haalt uw container vanaf haven en zorgt voor aflevering op uw nieuwe adres. Op basis van de samengestelde inventarislijsten worden uw goederen gecheckt.

 

 

Neem Vandaag Nog Contact Op

Laat Op Maat Verhuizingen uw partner zijn voor al uw internationale verhuizingen. Wij garanderen betrouwbare, professionele en uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.