Senioren Verhuizingen

Op Maat Verhuizingen begrijpt dat verhuizen op latere leeftijd extra zorg en aandacht vereist. Daarom bieden wij gespecialiseerde senioren verhuizingen in Gorinchem en omgeving. Ons ervaren team zorgt voor een soepele en stressvrije verhuiservaring, speciaal ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen. Op Maat Verhuizingen verzorgt al jaren seniorenverhuizingen voor o.a. Rivas, Kleurrijk wonen, Mee, Syndion en Stichting Ouderen tellen mee. Hiernaast krijgen wij ook veel directe aanvragen die rechtstreeks vanuit de familie wordt gedaan voor de verhuizing van een vader, moeder, oom en/of tante. Door ons netwerk en ervaring omtrent woninginrichting kunnen wij u ook voorafgaand uw verhuizing helpen met de stoffering van uw nieuwe woning.

verhuiswagen

Waarom kiezen voor Op Maat Verhuizingen?

Als verhuisbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring onderscheidt Op Maat Groep zich door het bieden van persoonlijke service en maatwerkoplossingen. We begrijpen de specifieke vereisten van senioren verhuizingen en zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt. Wij zijn gespecialiseerd in het zorgeloos verhuizen van ouderen (senioren), hulpbehoevenden, mindervalide en gehandicapten. Wij onderscheiden ons door een prettige en advies gevende manier van werken. Wij kunnen u echt met van alles helpen en denken graag met u mee. Uw wens is onze leidraad en staat ten alle tijden centraal! Ons streven is u zo min mogelijk van de verhuizing en bijkomende werkzaamheden te laten ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk

Wij werken alle mogelijkheden netjes voor u uit in een overzichtelijke verhuisofferte. Hierna kunt u op uw gemak kiezen wat u wenst uit te laten voeren door de gespecialiseerde verhuizers van Op Maat Verhuizingen. Dit kan een verhuizing zijn van alleen de grote stukken of een compleet verzorgde verhuizing met het volledig in- en uitpakken van uw inboedel.  Zo kunnen wij u ook al vooraf uw verhuizing helpen en assisteren bij de selectie en het in- en verpakken van uw te verhuizen bezittingen. Uw oude woning kunnen wij compleet schoon opleveren conform de eisen van de woningbouw en of verhuurder. 

Na uw verhuizing naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis, hangen de schilderijen en foto’s weer netjes aan de muur, is de televisie en radio aangesloten en geprogrammeerd, zijn uw kasten zo goed als mogelijk identiek ingericht, staan de planten in de vensterbank en is het bed weer netjes opgemaakt.

 

Wat mag u verwachten

 • Selecteren en markeren (stickeren) van uw te verhuizen goederen

 • Schematisch inrichten van uw nieuwe woning (spiegelen)

 • Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen

 • Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen

 • Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten

 • Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex

 • Uitpakken en inrichten als in de oude thuissituatie

 • Het woonklaar maken van uw nieuwe woning

 • Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten

 • Als u wenst advies en uitvoering omtrent stofferen en woonklaar maken van de nieuwe woning

 • Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij (conform aftekenen lijst met de daarin door hun gestelde eisen)

Neem Contact Op Voor Een Stressvrije Verhuizing

Laat Op Maat Verhuizingen uw seniorenverhuizing verzorgen en geniet van een zorgeloze ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons professionele team staat klaar om u te helpen!