Bedrijfs of kantoor verhuizingen

Op Maat Verhuizingen biedt professionele verhuisdiensten voor bedrijven en kantoren in de regio's Gorinchem, Geldermalsen, Dordrecht, Rotterdam, Breda en Utrecht. Wij begrijpen dat zakelijke verhuizingen een zorgvuldige planning en uitvoering vereisen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Ons team van experts zorgt voor een soepele en stressvrije verhuiservaring voor uw bedrijf. Wij bieden maatwerk verhuisoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

U kunt uw bedrijf niet zo maar even sluiten om rustig te gaan verhuizen. ‘Time is money’. Een gedegen voorbereiding en een goed plan van aanpak zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk doorloopt voor – tijdens – en direct na uw verhuizing.

Op Maat Verhuizingen komt graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatieafspraak. Op die manier kunnen wij aan u een offerte ‘Op Maat’ uitbrengen, waarna wij in een nauwgezette voorbereiding met u samen uw eisen en wensen vertalen naar een gedegen verhuisplan. Een plan van aanpak.

Volgens een zogeheten vooraf opgestelde verhuisplanning, zal Op Maat Verhuizingen uw bedrijfsverhuizing verzorgen. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van alle individuele belanghebbenden binnen uw organisatie.

Maatwerk oplossingen

Onze maatwerk verhuisoplossingen zijn ontworpen om uw bedrijfsverhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen. Of het nu een gedeeltelijke of complete verhuizing betreft, wij hebben de expertise om aan al uw behoeften te voldoen.

Veilige opslagfaciliteiten

Naast verhuisdiensten bieden wij ook veilige en klimaat gecontroleerde opslagfaciliteiten voor uw bedrijf. Uw zakelijke bezittingen worden met zorg bewaard in onze loods van ruim 2000m2

Klantbeoordelingen

Lees de ervaringen van andere zakelijke klanten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Ontdek hoe wij hen hebben geholpen bij een succesvolle bedrijfsverhuizing.

Contacteer ons voor een offerte

Heeft u vragen over onze zakelijke verhuisdiensten of wilt u een offerte aanvragen voor uw bedrijf? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen over zakelijke verhuizingen

Wat zijn de opties voor opslag van bedrijfsmaterialen tijdens een verhuizing?

Tijdens de verhuizing kunnen bedrijfsmaterialen worden opgeslagen in onze veilige en klimaatgecontroleerde opslagfaciliteiten totdat ze op de nieuwe locatie nodig zijn.

Hoe lang van tevoren moet een zakelijke verhuizing worden geboekt?

Wij raden aan om een zakelijke verhuizing zo vroeg mogelijk te boeken om de beschikbaarheid van onze diensten te garanderen en een soepele overgang te waarborgen.

Wat zijn de kosten voor een zakelijke verhuizing?

De kosten van een zakelijke verhuizing variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van de verhuizing, de afstand en eventuele aanvullende services. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.