Verhuizen met Op Maat Verhuizingen

Of u nu groter of kleiner gaat wonen. Verhuist van of naar een appartement, eengezinswoning, woonboot of villa. Wij verzorgen alle soorten verhuizingen dus ook als het gaat om een gedeeltelijke verhuizing van alleen de grote stukken of een complete verhuizing met het inpakken van uw inboedel erbij dan is dit bij ons in goede handen. Wij verzorgen verhuizingen voor particulieren, bedrijven, kantoren, scholen en instellingen door héél Nederland.

Heeft u opslag nodig door een verbouwing of is de nieuwe locatie nog niet klaar op tijd? Ook hiermee kunnen wij u zeer goed van dienst zijn met onze geklimatiseerde loods.

Op Maat Verhuizingen voor jouw verhuisbehoeften

  • Gratis verhuisadvies “Op Maat”

  • Uw inboedel verzekerd tot een bedrag van € 100.000,- .

  • Een vrijblijvend inventarisatiebezoek voor het berekenen van de omvang van uw verhuizing

  • Wij maken gratis een passende verhuisofferte, duurt ca. 20 tot 30 minuten tijdens ons bezoek

  • Gratis gebruik van diverse verhuisproducten als verhuisdozen, inpakpapier en stikkers al vanaf een standaard verhuizing

  • Vakkundige ervaren verhuizers op uw verhuisdag welke betrouwbaar, gediplomeerd, hardwerkend, meedenkend en vriendelijk zijn

  • Goedgekeurd verhuismateriaal als verhuissteigers, verhuisliften, luchtgeveerde verhuiswagens voorzien van laadklep

  • Gunstige prijs / kwaliteit verhouding en een prettige werksfeer

Tarieven voor particuliere verhuizingen

Benieuwd naar de tarieven voor particuliere verhuizingen? Bij Op Maat verhuizingen variëren de kosten afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de verhuizing, de afstand en eventuele extra services die je kiest. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

Hoe boek je jouw verhuizing?

Het boeken van jouw verhuizing bij Op Maat verhuizingen is eenvoudig. Je kunt een afspraak maken via onze website of telefonisch contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en het proces van jouw verhuizing soepel te laten verlopen. Reserveer jouw verhuisdatum op tijd om beschikbaarheid te garanderen.

Vertrouw op Op Maat verhuizingen voor een stressvrije en professionele particuliere verhuizing. Ons team van experts staat voor je klaar om jouw verhuiservaring soepel en efficiënt te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij jouw volgende verhuizing!