Professioneel Schilderen en Verven met Op Maat Verhuizingen

Op Maat Verhuizingen gaat verder dan alleen verhuizen. Wist je dat we ook hoogwaardige schilder- en verfdiensten aanbieden in Gorinchem en omgeving? Ons team van experts staat klaar om je plafonds, kozijnen, deuren en muren nieuw leven in te blazen.

Binnen Schilderen op Maat

Of het nu gaat om het toevoegen van een frisse laag muurverf of het beschermen van je houten kozijnen met speciale houtverf, Op Maat Verhuizingen zorgt voor een professionele afwerking. Wij begrijpen dat details het verschil maken en streven naar perfectie bij elke klus. Veel mensen zijn geneigd om zelf de verfkwast op te pakken voor het binnenwerk. Vaak komen deze mensen er al snel achter dat de klus tijdrovender was dan gedacht en dat het schilderwerk er minder goed op zit dan was gehoopt. Wil je kunnen genieten van de binnenkant van jouw woning of bedrijfspand en jezelf niet storen aan onzorgvuldig werk? Laat dan een binnenschilder van Op Maat Verhuizingen deze klus professioneel aanpakken.

Maatwerk Verfadvies

Dankzij onze goede communicatie met onze klanten kunnen altijd maatwerk leveren. Of het nu gaat om een geheel appartementencomplex, bedrijfspand of een woning: Op Maat Verhuizingen pakt elke schilderklus zorgvuldig aan. Je kunt ons inschakelen voor kleine klusjes zoals het schilderen van één ruimte of voor grotere klussen zoals het schilderwerk van een geheel pand. Om het ongemak tot een minimum te beperken, stemmen we de werkzaamheden op jouw agenda af. Tevens zullen we je ontzorgen door de ruimte te ontruimen en daarna alles weer netjes terug te zetten indien dit nodig is. Dat scheelt jou veel sjouwwerk en is voor ons een kleine moeite!

Soort schilderwerk binnenschilder Gemiddelde kosten Details
Plafond € 500 – € 1.500 Van 30 m2 tot 100 m2
Deuren € 300 – € 2.000 2 tot 20 deuren incl. deurposten
Trap € 600 – € 800 1 trap schuren, schoonmaken en schilderen
Kozijnen € 500 – € 1.800 Van 7 m2 excl. verf tot alle buitenkozijnen van één woning
Muren: 30 m2 € 450 – € 900 Slaapkamer
Muren: 60 m2 € 900 – € 1.800 Studio
Muren: 135 m2 € 2.000 – € 4.000 Appartement

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Ben je klaar om je ruimte te transformeren met professioneel schilder- en verfwerk? Wacht niet langer en neem contact op met Op Maat Verhuizingen. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te helpen bij al je schilder- en verfbehoeften. Laat ons je verwachtingen overtreffen!