Vloeren leggen

Bij Op Maat Verhuizingen zijn we niet alleen gespecialiseerd in verhuizingen, maar ook in het leggen van vloeren. Wij bieden een breed scala aan vloeropties om aan al uw wensen te voldoen. Onze vloerspecialisten zorgen voor hoogwaardige vloerinstallaties die uw ruimte transformeren en verfraaien.

Verschillende soorten vloeren

Wij leggen verschillende soorten vloeren om aan uw behoeften te voldoen, waaronder pvc, visgraat, laminaat, en vinylvloeren. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, een klassieke look of duurzaamheid, wij hebben de perfecte vloeroptie voor u.

Gespecialiseerd in diverse ruimtes

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers. Of u nu een nieuwe vloer wilt in uw woning of kantoor, wij zorgen voor een professionele installatie die aan uw verwachtingen voldoet.

Vloersoort Gemiddelde kosten per m2 inclusief leggen
Vinyl vloer € 20 - € 45
Laminaatvloer € 20 - € 50
PVC vloer € 35 - € 75
Houten vloer € 50 - € 120

Neem contact op voor vloeren leggen

Wilt u uw ruimte transformeren met een nieuwe vloer?Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze vloerservice en om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw vloerdromen!