Transport

Bij een goede logistiek hoort een betrouwbare transportpartner. Transport op maat neemt een centrale rol binnen onze organisatie in. Onze auto’s zijn uitgerust met Europese Navigatie Systemen waardoor er geen sprake is van verloren tijd en kilometers. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van vakbekwame chauffeurs en zijn wij in het bezit van de benodigde verzekeringen en papieren.

Hieronder treft u een select overzicht van onze mogelijkheden. Hiernaast bieden wij nog vele andere mogelijkheden voor transport. Ook voor zwaarder transport of transport buiten Europa bent u bij Op Maat Verhuizingen aan het juiste adres! Wij informeren u graag over de diversiteit aan transportmogelijkheden die Op Maat Verhuizingen u kan bieden.

Mercedes Sprinter Liftwagen (met trekhaak)

Laadvermogen: 400 kg.
Trekcapaciteit Sprinter: 3470 kg.

De Mercedes Sprinter heeft een Paus ladderlift welke 31 meter kan uitschuiven. Dit is gemiddeld tot aan de 10e etage bij een ideale opstelling. Tevens is de sprinter voorzien van een vergroot, draai en uitschuifbaar laadplateau waardoor het transport van bijvoorbeeld extra grote tafelbladen ook tot de mogelijkheden behoort. De liftwagen kan ingezet worden voor binnen- en buitenlandse verhuizingen en transporten. Zoals alle voertuigen van Op Maat Verhuizingen is ook dit voertuig ook uitgerust met een Europees Navigatie systeem.

Mercedes Sprinter (met Spiegelbak en laadklep)

Laadvermogen: 610 kg.
Laadbak LxBxH: ca. 4m x 2m x 2m

De Mercedes Sprinter heeft een laadvermogen tot 610 kg en heeft een binnen afmeting van ca. 400x200x200cm. Deze afmeting is exclusief de nok. De Sprinter kan ingezet worden voor binnen- en buitenlandse transporten. Zoals alle voertuigen van Op Maat Verhuizingen is ook dit voertuig ook uitgerust met een Europees Navigatie systeem.

Mercedes BE Trekker

Laadvermogen: 2.910 kg.
Laadbak LxBxH: 6,55m x 2,12m x 2,44m

De Mercedes BE-Trekker heeft een laadvermogen tot 3000 kg en een laadvloerlengte tot 6,55 meter. De BE-Trekker kan ingezet worden voor binnen- en buitenlandse transporten.

Met dit unieke voertuig kunnen wij door alle rijverboden (zoals op zon- en feestdagen) rijden om uw goederen waar dan ook in Europa af te leveren. Dit voertuig kan worden uitgerust met een open of gesloten trailer, beiden voorzien van laadklep. Zoals alle voertuigen van Op Maat Verhuizingen, is ook dit voertuig uitgerust met een Europees Navigatie systeem.

Fiat Scudo

Laadvermogen: 500 kg.
Lading LxBxH: 2,00m x 1,47m x 1,15m

De Fiat Scudo heeft een laadvermogen tot 500 kg en heeft een binnen afmeting van 200x147x115 cm. De Scudo kan ingezet worden voor binnen- en buitenlandse transporten. Zoals alle voertuigen van Op Maat Verhuizingen, is dit voertuig ook uitgerust met een Europees Navigatie systeem.

Daf CF 85, Euro 5, EEV (met afzetsysteem, laadklep en vangmuilkoppeling)

Laadvermogen: 10175 kg*.
Laadbak LxBxH: ca. 7,35m x 2,45m x 2,60m

De Daf CF 85 heeft een laadvermogen tot 10175 kg en is voorzien van een snel wisselbaar laadbakken systeem. Op Maat Verhuizingen heeft voor de Daf verschillende soorten afzet laadbakken welke elk voorzien zijn van diverse laaddeuren. U kunt hierbij o.a. denken aan een afzetbak met zeilsysteem, afzet glasbak (zijkant gaat volledig omhoog) en een meubelbak met volledig openslaande zijdeuren in rails.

Vanwege deze diversiteit kan de afzetbak op het transport worden afgestemd. De Daf kan ingezet worden voor binnen- en buitenlandse transporten.

Deze Daf behoort tot de schoonste verhuiswagens van dit moment dit komt mede omdat de verhuiswagen is voorzien van EEV. EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicles) is de strengste uitlaatgasemissienorm voor interne verbrandingsmotoren die tot dusver wordt gehanteerd.

Zoals alle voertuigen van Op Maat Verhuizingen, is ook dit voertuig uitgerust met een Europees Navigatie systeem.

Combinatie Daf CF 85 met aanhangwagen (beide voorzien van wisselbaar laadbak afzetsysteem)

Laadvermogen aanhangwagen: 14690 kg.
Laadvermogen in combinatie: 24865 kg*

Laadcapaciteit in combinatie: ca. 15 meter laadvloer.De Daf kan worden gecombineerd met o.a. een trekschammel aanhangwagen. Deze combinatie is ideaal voor het transport van grotere omvang. Gezamenlijk is de laadvloer lengte ca. 15 meter. Door de keuze van de diverse laadbakken is er de perfecte combinatie te maken voor ieder transport.

* (gewicht van de afzetbak dient nog wel in mindering gebracht te worden)

Bij ons heeft u de keuze uit vele services. Neemt u vrijblijvend contact met ons op indien u hierover nader wenst te worden geïnformeerd. Wij vertellen u graag meer over de voor u van toepassing zijnde transportmogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst!

U kunt ons telefonisch bereiken op 0183 – 56 50 95 of per mail op info@opmaatverhuizingen.nl of maak gebruik van het onderstaande formulier. Wij brengen uw wensen en behoeften graag voor u in kaart waarna we u zonder verplichtingen een passende logistiek voorstel zullen doen.

Contactformulier

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze verhuis diensten?
Vul het contactformulier in, bel of mail. We staan voor u klaar!